Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

22 жовтня 2015, 19:27
У Луганській області спільно з ПриватБанком буде впроваджуватися система електронного урядування
Сьогодні, 22 жовтня, керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука взяв участь у відкритті відділення ПАТ КБ «ПриватБанк» у місті Рубіжному. 

докладніше »



22 жовтня 2015, 17:17
Анонс подій П’ятниця 23.10.2015.
-    Захід «Сильна ООН. Кращий світ» з нагоди 70-ї річниці ООН. Бере участь перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Пушко-Цибуляк Є.М. м. Сєвєродонецьк, проспект Радянський, 59, 2-й поверх, зал засідань.   Початок 11:00.

докладніше »



22 жовтня 2015, 15:30
Директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Петро Клименко з метою моніторингу заходів з імунопрофілактики поліомієліту відвідав медичні заклади
Протягом тижня Директор Департаменту охорони здоров’я  облдержадміністрації  Петро Клименко з метою моніторингу проведення заходів з імунопрофілактики поліомієліту відвідав низку Центрів первинної медико-санітарної допомоги міст Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного та  Попаснянського, Сватівського, Старобільського районів. Він зазначив, що всі медичні заклади відповідально ставляться до цього питання: серед населення проводиться роз’яснювальна робота щодо своєчасної вакцинації проти поліомієліту. 

докладніше »



22 жовтня 2015, 14:14
Георгій Тука провів особистий прийом громадян
Під час прийому очільник області розглянув 10 звернень, серед яких одне колективне. Люди зверталися з питаннями поновлення на посаді, допомоги у відчуженні майна у зв’язку з неможливістю платити податки на землю та інших.

докладніше »



22 жовтня 2015, 14:02
Георгій Тука поспілкувався з освітянами у Лисичанську
Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука провів свою другу зустріч з педагогічними колективами області. На цей раз він зустрівся з освітянами міста Лисичанська. У заході також взяли участь керівник Лисичанської ВЦА Віталій Шведов та секретар Лисичанської міської ради Михайло Власов. Спочатку люди побоювалися відкрито ставити питання і передавали анонімні записки керівнику області, але вже після третього запитання розпочалася активна дискусія, під час якої відповідати на незручні запитання довелось і представникам місцевої влади. Говорили про патріотичне виховання молодого покоління, сепаратизм, вибори, мир і навіть про проблеми ЖКГ міста. 

докладніше »



22 жовтня 2015, 09:14
Георгій Тука: «Мені байдуже, яка політична сила отримає перемогу. Для мене важливо, щоб вибори на Луганщині проходили в чесний спосіб»
Під час своєї прес-конференції керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука відзначив, що в адміністрації був створений штаб. Головна мета якого – забезпечення фізичної безпеки виборців і територіальних виборчих комісій. Друге його завдання – забезпечення порядку безпосередньо в день виборів на всіх дільницях. І третє – унеможливлення фальсифікацій під час голосувань поза дільницями.

докладніше »



22 жовтня 2015, 09:09
Відкриття переходу в Станиці Луганській заплановано на 27 жовтня
Очільник області прокоментував журналістам під час своєї прес-конференції, коли буде відкритий пункт пропуску в смт Станиці Луганській. 

докладніше »



22 жовтня 2015, 08:52
Георгій Тука: «Я не виключаю, що серед правоохоронців будуть ще кадрові зміни, це стосується не тільки МВС, а й прокуратури та СБУ»
У прес-центрі ОДА відбулася прес-конференція керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки. На ній йшла мова про кадрову політику в регіоні та поточну діяльність Луганської обласної ВЦА. 

докладніше »



21 жовтня 2015, 17:38
Анонс подій Четвер 22.10.2015.
-         Прем’єра вистави «Обережно жінки!» Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру. м. Сєвєродонецьк, проспект Хіміків, 28,  міський будинок культури.   Початок 18:00.

докладніше »



21 жовтня 2015, 16:11
Проблеми Луганської обласної дитячої клінічної лікарні треба вирішити негайно
Під час робочої поїздки до Лисичанська перший заступник голови облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк відвідала Луганську обласну дитячу клінічну лікарню.

докладніше »



21 жовтня 2015, 15:02
До роботи логістичних центрів, які передбачається відкрити в Луганській області, будуть залучатися працівники Пенсійного фонду.
До роботи логістичних центрів, які передбачається відкрити в Луганській області, будуть залучатися працівники Пенсійного фонду.

докладніше »



21 жовтня 2015, 13:42
Тука зустрівся з освітянами Рубіжного
Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука зустрівся з педагогічними колективами міста Рубіжного. На зустрічі були також присутні народний депутат України Віталій Курило, директор Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації Денис Денищенко та секретар Рубіжанської міської ради Дмитро Мухтаров.

докладніше »



21 жовтня 2015, 13:30
Обласна влада має завдання запровадити реальний механізм відшкодування збитків мешканцям зруйнованого будинку в Лисичанську
Днями в рамках робочої поїздки до Лисичанська  перший заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк та заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко відвідали будинок № 17, кв. Жовтневої революції, який був зруйнований унаслідок минулорічних активних бойових дій. Керівники області поспілкувалися з місцевими жителями та ознайомилися з інформацією щодо проблем із наданням компенсації збитків за втрачене житло мешканцям будинку.

докладніше »



21 жовтня 2015, 10:36
Єлизавета Пушко-Цибуляк: «Ми будемо звертатися до Уряду України щодо надання відповідного доручення по міністерствах стосовно визначення збитків та відновлення об’єктів, які є у їхній власності»
Перший заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк разом із заступником голови облдержадміністрації Юрієм Клименком відвідали низку проблемних об’єктів державного майна у місті Лисичанську, які були пошкоджені внаслідок активних бойових дій та потребують відновлення.

докладніше »



21 жовтня 2015, 08:15
Діалог влада – бізнес повинен бути відновлений
В своїй промові під час брифінгу для ЗМІ Єлизавета Пушко-Цибуляк наголосила, що діалог між владою та бізнесом повинен бути відновлений. Дуже важливо, щоб бізнес, який покинув область, повернувся до неї. Обласна влада розглядає алгоритм вирішення цього питання. Так, вже сьогодні розробляються проекти по залученню інвестицій в економіку та промисловість. Але для цього ми повинні напрацювати механізм преференцій і зацікавити бажаючих вести малий, середній та великий бізнес в області.

докладніше »



21 жовтня 2015, 08:14
Зберегти спеціальну систему оподаткування в АПК – одне з важливих завдань, які вирішує обласна влада
На брифінгу для ЗМІ перший заступник голови облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк зазначила, що вкрай непроста ситуація сьогодні склалася в агропромисловому комплексі області. Одна з головних проблем виробників Луганщини – втрата звичних ринків збуту готової сільськогосподарської продукції та товарів її переробки. Тому обласна влада звернулася до Міністра аграрної політики та продовольства України Олексія Павленка з пропозицією включити до проекту, куди залучаються українські агропідприємства, низку обласних підприємств з метою поставки українських продуктів харчування до Китайської Народної Республіки.

докладніше »



20 жовтня 2015, 17:16
Єлизавета Пушко Цибуляк: «Діалог влада – бізнес повинен бути відновлений»
В своїй промові під час брифінгу для ЗМІ Єлизавета Пушко-Цибуляк наголосила, що діалог між владою та бізнесом повинен бути відновлений. Дуже важливо, щоб бізнес, який покинув область, повернувся до неї. Обласна влада розглядає алгоритм вирішення цього питання.

докладніше »



20 жовтня 2015, 16:23
Єлизавета Пушко-Цибуляк: «Зберегти спеціальну систему оподаткування в АПК – одне з важливих завдань, які вирішує обласна влада»
На брифінгу для ЗМІ перший заступник голови облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк зазначила, що вкрай непроста ситуація сьогодні склалася в агропромисловому комплексі області. Одна з головних проблем виробників Луганщини – втрата звичних ринків збуту готової сільськогосподарської продукції та товарів її переробки.

докладніше »



20 жовтня 2015, 15:19
Анонс подій Середа 21.10.2015.
-         Прес-конференція голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки за темою: «Про кадрову політику в області та поточну діяльність Луганської обласної військово-цивільної адміністрації». м. Сєвєродонецьк, проспект Радянський, 59, 4-й поверх, прес-центр (к. 13).   Початок 11:00.   -         Ярмарок-продаж сільськогосподарської продукції та товарів її переробки. м. Сєвєродонецьк, площа біля Льодового палацу.   Початок 07:00.

докладніше »



20 жовтня 2015, 15:01
Єлизавета Пушко-Цибуляк: «Наша мета – дійти до кожної оселі, яка зазнала руйнувань»
Сьогодні, 20 жовтня, за участю першого заступника голови Луганської облдержадміністрації Єлизавети Пушко-Цибуляк у прес-центрі ОДА відбувся брифінг для ЗМІ, де йшлося про ситуацію в економіці та промисловості Луганщини й перспективи її розвитку.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
5556575859606162636465666768697071727374

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1261-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера