Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

16 жовтня 2015, 15:33
Сергій Самарський: «Сьогодні існує ціла низка проблем, пов’язаних з соціальною адаптацією та інтеграцією переселенців. На допомогу у вирішенні цих проблем прийшли міжнародні донори, які пропонують гранти та спеціальні проекти»
Сьогодні, 16 жовтня, в облдержадміністрації відбувся черговий брифінг для ЗМІ за участю радника Міністра соціальної політики України з питань внутрішньо переміщених осіб в Луганській області Сергія Самарського та керівника проекту з розробки Концепції Регіональної цільової програми «Адаптація ВПО у містах та районах Луганської області на 2016 рік» Володимира Деревянко. Темою виступів стали питання реалізації в області проектів, спрямованих на соціальну допомогу та адаптацію внутрішньо переміщених громадян.

докладніше »



16 жовтня 2015, 13:13
У Сєвєродонецькому обласному дитячому протитуберкульозному санаторії відбулося свято «WORLD FOOD DAY»
Сьогодні, 16 жовтня, у Сєвєродонецькому обласному дитячому протитуберкульозному санаторії відбулося свято «WORLD FOOD DAY» для дітей, які знаходяться на лікуванні.

докладніше »



15 жовтня 2015, 16:06
Порядок надання статусу учасника війни згідно з постановами Кабінету Міністрів України від 08.09.2015 № 685, від 23.09.2015 № 739 та від 23.09.2015 № 740
Постановою Кабінетів Міністрів України від 08.09.2015 № 685 «Про затвердження Порядку надання статусу інваліда війни особам, які отримали інвалідність внаслідок поранення, контузії або каліцтва, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення» затверджено Порядок надання статусу інваліда війни особам, які отримали інвалідність внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час безпосередньої участі в АТО, у забезпеченні її проведення (далі - Порядок).

докладніше »



15 жовтня 2015, 14:32
На території Луганської області серед населення не має жодного випадку відмови від вакцинації проти поліомієліту
Заступник начальника управління з організації надання медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Ілона Карпенко повідомила, що на сьогодні жодного випадку захворювання поліомієлітом на Луганщині не зафіксовано та вживаються всі профілактичні заходи щодо попередження його розповсюдження.

докладніше »



15 жовтня 2015, 10:26
На Луганщині зафіксовані одні з найнижчих в Україні цін на м’ясо курей, варену ковбасу І сорту, молоко та вершкове масло
За даними моніторингу Державної служби статистики України, в Луганській області середні роздрібні ціни на основні продовольчі товари за першу декаду жовтня знизилися на капусту (6,2 %), моркву (5,0 %), буряк (4,1 %) пшеничне борошно вищого ґатунку (1,1 %), соняшникову олію (0,8 % ).

докладніше »



14 жовтня 2015, 18:06
Єлизавета Пушко-Цибуляк: «Я буду робити все можливе для відбудови та відновлення Луганщини»
Сьогодні, 14 жовтня, до Дня захисника України у місті Сватовому відбулися обласні урочисті заходи. Разом із військовослужбовцями, містянами, громадськістю Луганщини у святкуванні взяли участь перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк, заступники голови облдержадміністрації Юрій Клименко та Ольга Лішик, керівник апарату ОДА Рита Холоденко, голова Сватівської райдержадміністрації Володимир Озеров, голова Сватівської райради Тетяна Бервено та Сватівський міський голова Євген Рибалко.

докладніше »



14 жовтня 2015, 11:19
Шановні воїни Луганщини!
Від щирого серця вітаю усіх військовослужбовців Збройних Сил України, співробітників Національної гвардії України, підрозділів МВС та Державної прикордонної служби, СБУ, учасників добровольчих об’єднань – усіх, хто боронить і захищає зараз Україну від ворога, з великим національним святом – Днем захисника України. Саме 14 жовтня – день святої Покрови Пресвятої Богородиці – ще з козацьких часів був святковим днем захисників Вітчизни. Тому в цей день ми шануємо наших героїчних воїнів-захисників неньки України. Сподіваюся, що кожен з вас стане взірцем справжнього дієвого патріотизму для кожної чесної людини й свідомого громадянина України.

докладніше »



14 жовтня 2015, 10:55
Георгій Тука зустрівся з представниками ООН в Україні
Днями керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука зустрівся з делегацією представників ООН в Україні.  На зустрічі обговорювалися питання співпраці з міжнародними організаціями у двох напрямках: надання гуманітарної допомоги та відновлення інфраструктури в Луганській області. 

докладніше »



14 жовтня 2015, 08:47
Конкурс на здобуття малих грантів для започаткування та/або відновлення підприємницької діяльності
Програма розвитку ООН запрошує внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Одеській, Полтавській, Харківській, Луганській та Донецькій областях та місцеве населення Донецької та Луганської областей (з підконтрольних Уряду України територій) взяти участь у конкурсі на здобуття малих грантів для започаткування та/або відновлення підприємницької діяльності.

докладніше »



13 жовтня 2015, 20:34
У Сєвєродонецьку пройшли урочистості до Дня захисника України
З нагоди всенародного свята – Дня захисника України – керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, керівники структурних підрозділів ОДА, силових структур, військовослужбовці ЗСУ, представники громадськості та мешканці Луганщини 13 жовтня у м. Сєвєродонецьку поклали квіти до пам’ятника генерал-майору Національної гвардії України Олександру Радієвському .

докладніше »



13 жовтня 2015, 18:55
Анонс подій Середа 14.10.2015.
      Урочисті святкові заходи до Дня захисника України. Бере участь керівництво області, делегації міст та районів. м. Сватове, площа біля райдержадміністрації.   Початок 12:00.

докладніше »



13 жовтня 2015, 18:53
Літак МН-17 збили терористи з російської зброї з окупованої території – Президент
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Луганської області прокоментував журналістам результати розслідування збиття літака МН-17, зазначивши, що повітряне судно «Малайзійських авіаліній» було атаковане російською ракетою з установки «Бук».

докладніше »



13 жовтня 2015, 18:49
Президент вручив державні нагороди військовослужбовцям–учасникам АТО
Під час робочої поїздки до Луганської області Президент вручив державні нагороди дев’ятьом військовослужбовцям–учасникам АТО. Церемонія нагородження відбулася у приміщенні Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою в місті Кремінна.

докладніше »



13 жовтня 2015, 18:47
Президент затвердив Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки
Під час відвідання Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки».

докладніше »



13 жовтня 2015, 18:45
Президент зустрівся з ліцеїстами: Ви – це майбутнє нашої армії
Під час робочої поїздки до Луганської області Президент України відвідав Луганський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою в місті Кремінна.

докладніше »



13 жовтня 2015, 15:55
Інформація про зарезервовані земельні ділянки для передачі у власність учасникам антитерористичної операції на території Луганської області
З інформацією про місце розташування, цільове призначення та площу земельних ділянок які зарезервовані для учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників антитерористичної операції на території Луганської області можна ознайомитись тут.

докладніше »



13 жовтня 2015, 09:02
Рівень корупції у бізнесі на Луганщині найнижчий по Україні – опитування
Міжнародна організація Transparency International спільно з товариством споживчих досліджень GfK, аудиторською фірмою «ПрайсвотерхаусКуперс» та Приватбанком провели другу хвилю дослідження «Рівень сприйняття корупції бізнесом». Опитування проводилося серед директорів підприємств шляхом телефонних інтерв’ю, у якому взяли участь 2 741 респондент. Період проведення: серпень – жовтень 2015 року. Підприємства для опитування були обрані за критеріями регіону галузі та обороту так, щоб вибірка була репрезентативна для України. 

докладніше »



12 жовтня 2015, 20:17
Анонс подій Вівторок 13.10.2015.
 Покладання квітів до пам’ятника О.В. Радієвському та проведення панахиди за загиблими з нагоди Дня захисника України. Бере участь керівництво області. м. Сєвєродонецьк.   Початок 09:30.

докладніше »



12 жовтня 2015, 19:13
Луганська обласна дитяча лікарня отримала бронхоскоп
Сьогодні від Естонської ради по правам біженців Луганська обласна дитяча лікарня отримала бронхоскоп. Медичний прилад є коштовним медичним обладнанням, яке конче потребувала обласна дитяча лікарня. Вартість його становить близько 280 тис. грн. 

докладніше »



12 жовтня 2015, 16:28
Порядок оформлення документів для отримання дозволу на перетин лінії зіткнення
Відповідно до Тимчасового порядку здійснення контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів і вантажів вздовж лінії зіткнення у межах Донецької та Луганської областей, в'їзд на неконтрольовану територію та виїзд з неї громадян України та іноземців (осіб без громадянства) здійснюється за умови пред’явлення паспортних документів, що посвідчують особу, та дозволу.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
5758596061626364656667686970717273747576

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1301-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера