Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

01 жовтня 2015, 20:04
Відбувся черговий прямий ефір з керівником Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгієм Тукою
Сьогодні, 1 жовтня, на обласному телеканалі «ЛОТ» відбувся черговий прямий ефір з керівником Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгієм Тукою.

докладніше »



01 жовтня 2015, 18:12
Анонс подій П’ятниця 02.10.2015.
-         Семінар для журналістів «Стандарти свободи слова та принципи неупередженості під час виборчих кампаній». м. Сєвєродонецьк, проспект Радянський, 59, 4-й поверх, прес-центр (к. 13).   Початок 10:00.

докладніше »



01 жовтня 2015, 15:43
Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука провів особистий прийом громадян
Під час прийому очільник області розглянув 10 звернень, у тому числі 2 колективних. Люди зверталися з питань проведення тендерів на пасажирські перевезення в регіоні, збуту молока, відновлення на посаді, компенсації за зруйноване житло та інших.

докладніше »



01 жовтня 2015, 15:32
Володимир Озеров: «Протягом двох місяців існуюча проблема з надання мешканцям міста Сватового житлових субсидій буде практично вирішена»
Про ситуацію, що склалася в місті Сватовому з надання громадянам субсидій на житлово-комунальні послуги розповів на брифінгу для ЗМІ голова Сватівської райдержадміністрації Володимир Озеров.  Він наголосив, що в Сватовому не сформована досі єдина адресна база абонентів-одержувачів житлових послуг. Це, в свою чергу, є однією з завад у процедурі оформлення житлових субсидій сватівчанам. 

докладніше »



01 жовтня 2015, 15:00
На сьогодні жодного випадку захворювання поліомієлітом на Луганщині не зафіксовано
У місті Старобільську 30 вересня заступник начальника управління з організації надання медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Ілона Карпенко провела нараду з працівниками медичних закладів району за темою: «Поліомієліт: попередження, діагностика, профілактика, шляхи передачі».

докладніше »



30 вересня 2015, 20:30
У Сєвєродонецьку до Дня усиновлення відбулися обласні урочистості
Сьогодні, 30 вересня, у Сєвєродонецькому міському Палаці культури з нагоди Дня усиновлення вшановували прийомних батьків, батьків-вихователів дитячих будинків сімейного типу, опікунів, піклувальників. В урочистостях взяла участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик, яка висловила шану всім присутнім за їх шляхетну місію у виховуванні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування й опинившихся в скрутних життєвих обставинах. «Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято  сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Прийміть доземний уклін та найщиріші слова вдячності за ваші добрі вчинки та справи. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину», – підкреслила Ольга Лішик.

докладніше »



30 вересня 2015, 17:45
Анонс подій Четвер 01.10.2015.
Анонс подій Четвер  01.10.2015.

докладніше »



30 вересня 2015, 11:04
Пенсійний фонд оперативно припиняє виплати «псевдопереселенцям»
Місцеві органи влади, правоохоронні структури та Пенсійний фонд постійно проводять спільну роботи щодо виявлення осіб, які незаконно користуються правами «переселенців», у тому числі пенсійним забезпеченням.

докладніше »



30 вересня 2015, 08:20
На Луганщині відзначили День працівника освіти
Сьогодні, 30.09 у Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім. С. Прокоф’єва пройшли урочистості до Дня працівника освіти. У заході взяли участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик, в.о. директора Департаменту освіти і науки Тетяна Ткачова та освітяни області. 

докладніше »



30 вересня 2015, 08:18
У Старобільську пройшла міжнародна конференція по взаємодії громадянського суспільства та Збройних Сил України
У м. Старобільськ, що на Луганщині, на базі Луганського національного університету ім. Т. Шевченка відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми взаємодії громадянського суспільства та Збройних Сил України», яку ініційовала група цивільно-військового співробітництва (CIMIC) сектору «А» зони АТО. В якості організаторів форуму виступили Міністерство оборони України, Луганська обласна військово-цивільна адміністрація, Луганський національний університет імені Тараса Шевченка та Українська миротворча школа.

докладніше »



29 вересня 2015, 14:41
Щодня Ощадбанк видає понад 450 кредитів на впровадження енергоефективних заходів як в окремій квартирі, так і в приватних будинках
Ощадбанк вийшов на рекордний рівень видачі «теплих» кредитів. Щодня в рамках програми «Ощадний дім» банк видає понад 450 кредитів на впровадження енергоефективних заходів як в окремій квартирі, так і в приватних будинках.

докладніше »



29 вересня 2015, 14:29
Держава готова допомогти та компенсувати 20 % суми кредиту на придбання окремих видів котлів та 30 % – на придбання енергоефективного обладнання й матеріалів
Зниження  відсоткової ставки за «теплими» кредитами та перші холоди – додаткові аргументи на користь того, щоб скористатися державною програмою енергоефективності. Багато хто вже встиг утеплити житло, отримавши державну підтримку. Щодня понад 450 людей одержують в Ощадбанку «теплі» кредити за програмою «Ощадний дім». Загалом банком вже видано 23,5 тис. кредитів на загальну суму понад 400 млн грн.

докладніше »



29 вересня 2015, 14:15
У Луганській області розпочався Німецькій тиждень енергоефективності
Сьогодні біля міської ради Сєвєродонецька за участі керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки, Генерального консула Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку Вольфганга Мьоссінгера, заступника керівника Луганської облдержадміністрації Ольги Лішик, міського голови Сєвєродонецька, підприємців та громадськості області відбулось урочисте відкриття Німецького тижня енергоефективності у Луганській області.

докладніше »



29 вересня 2015, 13:10
Заборгованість із виплати пенсій в області відсутня
За повідомленням Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, станом на 28 вересня 2015 року було профінансовано виплату пенсій в області в сумі 784 787, 88 тис. грн. (виплату закрито в повному обсязі).

докладніше »



28 вересня 2015, 19:22
Анонс подій Вівторок 29.09.2015.
-         Відкриття Німецького тижня енергоефективності у Луганській області. Беруть участь голова обласної державної адміністрації – керівник військово-цивільної адміністрації Георгій Тука та Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку Вольфганг Мьоссінгер. м. Сєвєродонецьк, вул. Леніна, 32 (площа перед міськрадою).   Початок 10:00.

докладніше »



28 вересня 2015, 16:40
Ольга Лішик: «На контрольованій Україною території області зареєстровано близько 226 тис. внутрішньо переміщених осіб та 192 тис. сімей»
Сьогодні, 28 вересня 2015 року, в облдержадміністрації за участю заступника голови ОДА Ольги Лішик та радника Міністра соціальної політики України Сергія Самарського відбувся брифінг для ЗМІ, присвячений реалізації державної політики щодо соціального захисту внутрішньо переміщених осіб. Ольга Лішик відзначила, що станом на 25 жовтня на контрольованій Україною території області зареєстровано близько 226 тис. внутрішньо переміщених осіб та 192 тис. сімей.

докладніше »



28 вересня 2015, 16:37
У Сєвєродонецьку відкрили Євроклуб
Сьогодні (28.09) у Сєвєродонецькому вищому професійному училищі за участі заступника керівника Луганської облдержадміністрації Ольги Лішик пройшло відкриття Євроклубу «Шлях до мрії».  На першому засідання клубу студенти розказали про історію Євросоюзу та принципи, на яких ґрунтується політика міжнародної організації. Не забули вони розповісти і про підписання між Україною та Європейськии Союзом економічної частину Угоди про асоціацію та про прагнення нашої країни приєднатися до європейської сім’ї.

докладніше »



28 вересня 2015, 10:24
У Рубіжному пройшов футбольний матч між збірними Луганщини та Полтавщини
Днями у місті Рубіжне пройшов матч-відповідь 1/16 «Кубку регіонів Федерації футболу України» серед аматорських команд між збірною Луганської та Полтавської областей. У підсумку команда збірної Полтавської області відігралася з рахунком 4:1. У минулому матчі луганчани перемогли з рахунком 0:3.

докладніше »



26 вересня 2015, 16:30
У Сєвєродонецьку пройшло виїзне засідання комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції
Сьогодні, (26.09) у Сєвєродонецьку за запрошенням очільника області Георгія Туки за участі громадськості та ЗМІ, правоохоронних органів та головного військового прокурора Анатолія Матіоса пройшло виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції.

докладніше »



25 вересня 2015, 14:57
У Луганській області задоволена заявлена потреба у препаратах для профілактики поліомієліту
Заступник начальника управління з організації надання медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Іллона Карпенко прокоментувала ситуацією в області з наявністю вакцин проти поліомієліту. Вона відзначила, що Департаментом було визначено потребу області в цих профілактичних препаратах – 36900 доз, та про це вчасно поінформовано керівництво Міністерства охорони здоров’я України. 

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
6061626364656667686970717273747576777879

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1361-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера