Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

02 вересня 2015, 10:24
Звернення до Українського народу та народів світу у зв’язку із 70-річчям закінчення Другої світової війни
Шановні співвітчизники! Шановна світова спільното! 70 років тому ціною надзвичайних зусиль десятків націй було покладено край найжахливішому та наймасштабнішому за всю історію людства збройному конфлікту — Другій світової війні.

докладніше »



02 вересня 2015, 08:58
Тука:«Я особисто візьмуся за керівників населених пунктів, які тягнуть із демонтуванням «ідолів» тоталітарного режиму в Україні. На Луганщині немає місця для культу поклоніння забальзамованому мерцю, який будував свою владу на кістках українського народу»
У Луганській області завершуються демонтування пам’ятників на виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Зі 151 пам’ятника, що підпадають під його дію, фактично демонтовано 109. Серед лідерів – міста Рубіжне та Сєвєродонецьк, у яких більше немає пам’ятників Володимиру Леніну, серед районів – Біловодський, Білокуракінський, Кремінський та Сватівський.

докладніше »



01 вересня 2015, 18:51
Заступники голови Луганської облдержадміністрації завітали на Перший дзвоник до студентів та школярів області
Сьогодні, 1 вересня, заступники голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко, Олександр Голуб та Ольга Лішик привітали школярів зі святом Першого дзвоника.  Юрій Клименко відвідав і поздоровив дітей з початком навчального року у двох школах: Щастинській загальноосвітній школі №1 та Станично-Луганській ЗОШ. 

докладніше »



01 вересня 2015, 17:09
На 8 днів у більшість окупованих бойовиками міст Луганщини на 50% буде зменшена подача води
З 02.09 по 10.09 у зв’язку із проведенням ремонтних робіт на лінії електропередач ВЛ 220кВ ЛУ ТЕС Лисичанська, яка на даний час є єдиним джерелом, що здатне забезпечити електроенергією північ Луганської області, «Попаснянський районний водоканал» на 50% зменшить подачу води на окуповану територію. Комунальне підприємство є одним із найбільш енергоємних підприємств півночі області. Воно постачає воду практично в усі міста та райони на непідконтрольній Україні території Луганської області. 

докладніше »



01 вересня 2015, 17:05
Епізоотична ситуація на контрольованій Україною території Луганщини повністю під контролем служб ветеринарної медицини області
Про епізоотичну ситуацію щодо африканської чуми свиней в Україні та у Луганській області розповів на брифінгу для засобів масової інформації  в. о. начальника Головного управління ветеринарної медицини в Луганській області Андрій Хорошко.   Він зазначив, що епізоотична ситуація в Україні значно погіршилася. Розповсюдження африканської чуми свиней (АЧС) в Україні триває з серпня 2012 року у вигляді поодиноких випадків, а у 2014-2015 роках набуло широких масштабів.  

докладніше »



01 вересня 2015, 17:03
Пам’ятка «Що необхідно знати пересічному громадянину про Африканську чуму свиней»
-АЧС не становить небезпеки для людей. -На АЧС хворіють лише дикі та свійські свині. -Основний шлях передачі збудника – це безпосередній контакт тварин між собою  та перенос збудника від хворої до здорової тварини через посередника, в ролі якого найчастіше виступає людина, що випадково забруднилась виділеннями хворої тварини та мала контакт зі здоровою, а також – предмети догляду, інвентар, взуття та одяг, транспортні засоби та корми, в тому числі й харчові відходи. -Виявивши хвору тварину чи труп свині в природному середовищі, необхідно негайно сповістити про це лікаря ветеринарної медицини за місцем знаходження та вжити заходів, щодо унеможливлення контакту із виділеннями хворої тварини.

докладніше »



01 вересня 2015, 17:01
Правила, завдяки яким можна вберегтися від Африканської чуми свиней
-Утримувати свиней в закритих приміщеннях, не допускаючи їх вигулу та контакту з іншими тваринами. -Обслуговувати тварин лише у змінному спецодязі та взутті, використовуючи окремі засоби догляду та інвентар. -Не дозволяти відвідування власного господарства стороннім особам. -Не забивати хворих свиней та не переробляти туші захворілих тварин. -Не утримувати в приватному господарстві свиней, якщо Ви – мисливець. -Не приносити у власне господарство туші впольованих диких кабанів. -Не згодовувати свиням харчові відходи, що містять свинину чи продукти забою.   При підозрі на АЧС сповістіть фахівця ветеринарної медицини. Краще перестрахуватись, аніж наразити на небезпеку всіх сусідів! Або зверніться до Головного управління ветеринарної медицини Луганської області – тел.: 0501373706, 0505590670, 0507536315 Лисичанської міжрайонної державної лабораторії ветеринарної медицини -   тел.0951916143  

докладніше »



01 вересня 2015, 15:34
На День знань Георгій Тука побував у прифронтовій школі у місті Попасній
Сьогодні на свято Першого дзвоника до Попаснянської гімназії №20 завітали керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець та керівник Попаснянської районної ВЦА Роман Власенко.

докладніше »



01 вересня 2015, 08:51
Дорогі школярі та студенти, шановні вчителі!
Щиросердно вітаю вас із Днем знань! Щороку 1 вересня відчиняє двері нашому молодому поколінню до цікавої, осяйної та мудрої країни знань. Дякую всім, хто попри небезпеку і перепони зробив все можливе, щоб для учнів Луганщини сьогоднішнє свято стало прекрасною реальністю.

докладніше »



01 вересня 2015, 08:33
«Ми повинні «зшивати» нашу країну, нажаль, ціною великих людських втрат», – голова Тернопільської облради Василь Хомінець.
Сьогодні, 31 серпня, у Луганській облдержадмністрації відбулася прес-конференція голови Тернопільскої обласної ради Василя Хомінця, який привіз від братньої області гуманітарний вантаж для школярів Луганщини. Зокрема, шкільне приладдя, що дуже потрібне напередодні свята першого дзвоника. А ще дітлахам області будуть передані овочі та фрукти, які зібрали небайдужі тернопільчани.

докладніше »



31 серпня 2015, 15:14
Анонс подій Вівторок 01.09.2015.
Брифінг для ЗМІ: «Про епізоотичну ситуацію в Луганській області». Бере участь в. о. начальника Головного управління ветеринарної медицини в Луганській області Хорошко А.О.   м. Сєвєродонецьк, проспект Радянський, 59, 4-й поверх, прес-центр (к. 13). Початок 11:00.  

докладніше »



31 серпня 2015, 10:22
Утеплення будинку зараз – це значна економія в майбутньому
Кредитна програма «Ощадний дім» від Ощадбанку стає дедалі популярнішою.  Якщо у червні банк видавав до 150 кредитів щодня, то в липні – вже понад 200. Люди зрозуміли вигідність таких кредитів і активно користуються ними.

докладніше »



31 серпня 2015, 09:37
Анонс подій Понеділок 31.08.2015.
Прес-конференція голови Тернопільської обласної ради Хомінця В.П. «Про співробітництво між Луганською та Тернопільською областями».   м. Сєвєродонецьк, проспект Радянський, 59, 4-й поверх, прес-центр (к. 13). Початок 14:00.    

докладніше »



31 серпня 2015, 08:47
У Луганській області затишшя
У населених пунктах Луганської області на лінії розмежування – Станиця Луганська, Попасна, Троїцьке, Оріхове, Кримське, Золоте, Катеринівка, Трьохізбенка, Новотошківське – за минулу добу (30.08) обстріли не зафіксовані.  Спостерігалися деякі локальні обстріли з автоматичного гранатомету та зі стрілецької зброї у селі Кримському Новоайдарського району.

докладніше »



30 серпня 2015, 08:14
Шановні працівники вугільної промисловості Луганщини!
Вітаю вас із професійним святом – Днем шахтаря! Це свято завжди об’єднувало працелюбних, міцних духом людей, які тяжкою роботою видобували вугілля – одну зі складових енергетичної безпеки України. 

докладніше »



29 серпня 2015, 19:39
На телеканалі «ЛОТ» відбувся прямий ефір із заступником голови облдержадміністрації Ольгою Лішик
У прямому ефірі телеканалу «ЛОТ» Луганської обласної державної телерадіокомпанії 29 серпня відбулось обговорення актуальних проблем розвитку соціально-гуманітарної сфери Луганщини із заступником голови облдержадміністрації Ольгою Лішик. Глядачі мали можливість поспілкуватись із гостем у студії наживо.

докладніше »



29 серпня 2015, 12:43
Заступник голови Луганської обласної ВЦА проінспектував Новотошківській навчально-виховний комплекс по підготовці до нового навчального року
Сьогодні, (29.08) заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко проінспектував хід ремонтних робіт у Новотошківському навчально-виховному комплексі. 

докладніше »



29 серпня 2015, 09:01
На Луганщині доба пройшла без обстрілів із важкої артилерії
За добу (28.08) у Луганській області бойовики не використовували важкої артилерії за виключенням поодиноких залпів, але стали більше стріляти із мінометів, автоматичних та протитанкових гранатометів.

докладніше »



29 серпня 2015, 09:01
На Луганщині доба пройшла без обстрілів із важкої артилерії
За добу (28.08) у Луганській області бойовики не використовували важкої артилерії за виключенням поодиноких залпів, але стали більше стріляти із мінометів, автоматичних та протитанкових гранатометів.

докладніше »



28 серпня 2015, 13:47
У Луганській обласній ВЦА пройшла колегія управління культури, національностей та релігій ОДА
Днями у Луганській обласній військово-цивільній адміністрації пройшла колегія управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації. Учасники колегії відзначили, що в області працюють 29 спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, серед них: 8 дитячих музичних шкіл, 19 дитячих шкіл мистецтв (у тому числі 3 філії), 2 дитячі художні школи. На кінець 2014-2015 навчального року мистецькі навчальні заклади відвідувало 5125 учнів, з них 446 – закінчили повний курс навчання у школі естетичного виховання, 71 випускник продовжив навчання у вищих навчальних закладах культури і мистецтв України, у тому числі 34 вступили до КЗ «Сєвєродонецьке обласне музичне училище ім. С.С.Прокоф'єва». Протягом 2014-2015 н. р. відбулося 11 творчих змагань серед учнів шкіл естетичного виховання, у яких взяли участь 28 вокальних ансамблів, 13 хорових та 58 хореографічних колективів, понад 500 учнів шкіл естетичного виховання, представлено близько 250 робіт юних художників та їх викладачів. 

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
6566676869707172737475767778798081828384

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1461-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера