Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

28 серпня 2015, 09:39
Луганщину продовжують обстрілювати із важкої артилерії. Є руйнування та поранені
У Луганській області продовжилися обстріли з важкої артилерії. За добу (27.08) терористи обстріляли села Оріхове, Троїцьке та смт Станицю Луганську.  У Станиці Луганській обстріл почався о 20:30 і продовжувався до 2:00. Терористи використовували міномети, автоматичні й протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Під обстріл потрапив в основному центр Станиці. На вул. Лермонтова у результаті прямого влучення згорів другий поверх двоповерхового котеджу, на вул. 4-лінія згоріла літня кухня. Був перебитий газопровід низького тиску, на цей час газопостачання відновлено. У багатьох місцях перебиті лінії електропередачі – центр Станиці Луганської зараз без світла. Ведуться відновлювальні роботи. 

докладніше »



27 серпня 2015, 15:52
В усіх школах області 1 вересня 2015 року розпочнеться навчальний процес
В облдержадміністрації за участю в. о. директора Департаменту освіти і науки ОДА Тетяни Ткачової відбувся брифінг, присвячений підготовці закладів освіти області до нового навчального року.          Вона наголосила, що в усіх школах області 1 вересня розпочнеться навчальний процес. При підготовці закладів освіти до нового навчального року обласна влада особливу увага приділила прифронтовим Станично-Луганському, Новоайдарському та Попаснянському районам, де внаслідок бойових дій зазнали великих руйнувань 26 шкіл, а ще 19 – незначних. Тому з обласного бюджету на їх ремонт було виділено 42 млн грн, які на цей час вже освоєно. У День знань двері цих шкіл будуть відчинені для юних жителів області.

докладніше »



27 серпня 2015, 14:25
Луганщина отримала партію медичного обладнання для екстреної допомоги
На Луганщину від благодійного фонду «Українська Рада з Питань Біженців» прибуло медичне обладнання та засоби дезінфекції. Серед привезеного три неонатальні пристрої для фототерапії та обігріву загальною вартістю понад 160 тис. грн. Також було передано велику кількість дезінфектантів. Медичне обладнання доставлене до Сватівської районної лікарні та Луганської обласної дитячої лікарні. 

докладніше »



27 серпня 2015, 11:38
Інформація про пораненого командира відділення роти 24-ї окремої механізованої бригади була спростована прес-офіцером бригади. Втрат і поранень серед військовослужбовців 24-ї бригади за минулу добу не зафіксовано.
Інформація про пораненого командира відділення роти 24-ї окремої механізованої бригади була спростована прес-офіцером бригади. Втрат і поранень серед військовослужбовців 24-ї бригади за минулу добу не зафіксовано.

докладніше »



27 серпня 2015, 10:24
Освітяни Луганщини взяли участь у традиційній серпневій конференці
У місті Сєвєродонецьку 26 серпня відбулась обласна серпнева конференція педагогічних працівників на тему: «Науково-методичне забезпечення якості освіти й патріотичного виховання дітей та учнівської молоді Луганської області». У конференції взяли участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик, співробітники Департаменту освіти і науки ОДА, заступники міських голів та голів райдержадміністрацій із гуманітарних питань, ректори вузів, керівники управлінь освіти міських рад і райдержадміністрацій, загальноосвітніх, позашкільних, дошкільних навчальних закладів, шкіл-інтернатів та інші представники закладів освіти області.

докладніше »



27 серпня 2015, 09:37
На Луганщині поранено військовослужбовців та двох мирних громадян
За минулу добу вздовж лінії розмежування на Луганщині вогнева агресія терористів різко зросла. Бойовики накрили сильним вогнем смт Станицю Луганську, с. Троїцьке та с. Кримське. 

докладніше »



26 серпня 2015, 11:44
На Луганщині призначено начальника Державної екологічної інспекції
Сьогодні (26.08) заступник голови Луганської облдержадміністрації Олександр Голуб зустрівся з начальником Державної екологічної інспекції у Луганській області Анатолієм Гацьком.  Новий керівник екологічної інспекції вже займав цю посаду раніше, але з початком бойових дій на Донбасі пішов воювати у батальйон «Айдар». На цей час він демобілізувався і поновився на посаді. 

докладніше »



26 серпня 2015, 11:43
Заборгованість із виплати пенсій в області відсутня
За повідомленням Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, станом на 26 серпня 2015 року було профінансовано виплату пенсій в області в сумі 782 942, 82 тис. грн. (виплату закрито в повному обсязі).   З них профінансовано: - вузол поштового зв’язку – з 4 по 25 серпня; - установи банків – з 4 по 25 серпня. Фінансування відбувається згідно з графіком виплат. Заборгованість із виплати пенсій відсутня.

докладніше »



26 серпня 2015, 09:32
У Луганській області поновилися обстріли Станиці Луганської
Учора (25.08) з 20:45 до 23:55 бойовики гатили з 82-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів та зі стрілецької зброї. У результаті на вул. Первомайській був перебитий газопровід низького тиску, але до ранку його вдалося відремонтувати. Унаслідок прямого влучення в приватний будинок по вул. Совєтській, 3 пошкоджено дах. Також були перебиті лінії електропередачі. Протягом дня населений пункт буде зі світлом. Постраждалих немає. 

докладніше »



25 серпня 2015, 20:03
У Красній Талівці відкрили пам’ятний знак загиблим воїнам-прикордонникам
У відділі прикордонної служби «Красна Талівка» у Станично-Луганському районі відбулось відкриття пам’ятного знаку загиблим воїнам-прикордонникам.

докладніше »



25 серпня 2015, 16:47
На брифінгу в облдержадміністрації виступив директор Офісу реформ у Луганській області Сергій Тихоновський, який розповів про підсумки роботи Офісу та попередні результати об’єднання територіальних громад
У рамках реформи по децентралізації влади та реформуванню місцевого самоврядування в лютому 2015 року Верховною Радою України було прийнято Закон України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» (далі – Закон). А у травні розпочав роботу Офіс реформ у Луганській області за фінансової підтримки проекту ДІАЛОГ (Агентства США з міжнародного розвитку) та Асоціації міст України, у якому працюють чотири співробітники та директор. Розпорядженням голови обласної державної адміністрації 10 червня було ухвалено Перспективний план формування територій громад Луганської області. А 5 серпня він був ухвалений розпорядженням Кабінету Міністрів України.

докладніше »



25 серпня 2015, 15:20
Удосконалюється та спрощується порядок надання житлових субсидій
Про порядок призначення та надання населенню житлових субсидій йшлося на сьогоднішньому брифінгу для засобів масової інформації в облдержадміністрації за участю директора Департаменту соціального захисту населення Елеонори Поліщук.          Вона підкреслила, що аналіз першого етапу введення нової системи надання житлових субсидій громадянам вказав на існування недоліків. Тому з метою удосконалення та подальшого спрощення порядку призначення житлових субсидій Кабміном були внесені зміни. Скасовується необхідність внесення даних про суму доходу до декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії, достатньо вказати вид доходу (пенсія, зарплата, стипендія тощо) та назву організації або установи, від якої отримано.

докладніше »



25 серпня 2015, 08:45
Свято Незалежності у Луганській області пройшло без жертв і руйнувань
За минулу добу (24.08) вогнева агресія бойовиків у Луганській області дещо знизилася. Найгарячішою точкою було село Болотене Станично-Луганського району та околиці міста Попасної . Бойовики обстріляли населені пункти із артилерійських установок і важких мінометів. Руйнувань та жертв немає. 

докладніше »



24 серпня 2015, 19:32
У Сєвєродонецьку пройшли урочисті заходи до Дня незалежності України
До Дня незалежності України у Сєвєродонецьку пройшла виставка-ярмарок виробів майстрів декоративно-прикладного мистецтва «Барви Луганщини» та майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва «Містечко майстрів» за участю майстрів з усіх районів і міст Луганської області.

докладніше »



24 серпня 2015, 17:53
У Сєвєродонецьку пройшли богослужбові відправи – молебні за Україну
Обласні урочистості з нагоди 24-ї річниці незалежності України почалися з богослужбових відправ – молебнів за Україну в культових спорудах усіх конфесій і віросповідань Луганщини. 

докладніше »



24 серпня 2015, 12:27
У Сєвєродонецьку до Дня незалежності України вшанували Кобзаря, славетного Каменяра та загиблого під час звільнення Луганщини генерал-майора Олександра Радієвського
У Сєвєродонецьку о 10:00 за участю керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки відбулося покладання квітів до пам’ятників Т.Г. Шевченку та І.Я. Франку. У той же час на площі проходила виставка рушників. Після вшанування видатних українських подвижників громада на чолі з керівництвом області у святковій ході з величезним стягом України рушила до пам’ятного знака загиблому генерал-майору О.В. Радієвському. Після хвилини мовчання городяни поклали квіти на знак пошани загиблого героя

докладніше »



24 серпня 2015, 09:17
Бойовики напередодні Дня незалежності обстріляли Луганщину із САУ та танків
Як і очікувалося, перед Днем незалежності України терористи піддали масованим обстрілам Луганську область. У зоні ураження опинилися населені пункти: смт Станиця Луганська, села Трьохізбенка і Кримське. Військові витримали удар та гідно відповіли.

докладніше »



23 серпня 2015, 17:45
23 серпня у Сєвєродонецьку до Дня Незалежності України пройшов боксерський турнір «Імпульс життя»
У турнірі взяли участь 18 боксерів із Луганської, Сумської та Харківської областей. З них були сформовані пари (9 пар) по вагових категоріях від 56 до 90+кг. 

докладніше »



23 серпня 2015, 16:36
У Щасті пройшов День Державного Прапору України
У м. Щастя за участі заступника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Клименка відбулися урочисті заходи присвячены Дню Державного Прапору України.  На міський площі в місті рівно в 10.00 під Гімн України був піднятий державний стяг. 

докладніше »



23 серпня 2015, 14:55
У Сєвєродонецьку відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України
23 серпня в обласному центрі Луганщини – Сєвєродонецьку пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України. Рівно о 9.00 спільно з усією Україною, за участі керівника обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки, керівництва міста, делегацій Львівської та Хмельницької областей, ветеранів, учасників АТО, молоді та громадськості міста відбулась церемонія підняття Державного Прапора України.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
6667686970717273747576777879808182838485

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1481-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера