Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: четвер, 26 вересня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

05 червня 2016, 20:02
Нардепи, що опікуються свободою слова, були у Станиці Луганській
Сьогодні, п’ятого червня, нардепи з комітету ВРУ з питань свободи слова та інформаційної політики, на чолі з головою комітету Вікторією Сюмар, з’їздили до Станиці Луганської. Разом з депутатами у Станиці була Тетяна Попова – заступник міністра інформаційної політики, заступник голови ЛОДА Юрій Клименко. Зустрічав гостей з Києва голова місцевої ВЦА Юрій Золкін.

докладніше »



04 червня 2016, 13:03
Юрій Гарбуз узяв участь в урочистій церемонії нагородження державними нагородами та обласними відзнаками видатних жителів Луганщини
Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз узяв участь в урочистій церемонії нагородження державними нагородами та обласними відзнаками видатних жителів Луганщини, присвяченій 78-й річниці утворення Луганської області

докладніше »



04 червня 2016, 11:35
Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації - керівника обласної державної адміністації Юрія Гарбуза з 78-ю річницею утворення Луганської області
Шановні земляки!   Луганська область відзначає 78-му річницю від дня утворення.  



04 червня 2016, 11:00
Заступники голови області взяли участь у Богослужіннях за мир та спокій на Луганщині
Сьогодні, 4 червня, заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко взяв участь Богослужінні, присвяченому 78-й річниці утворення Луганської області. 

докладніше »



04 червня 2016, 10:27
Напередодні Дня області терористи обстріляли Станицю Луганську
Учора, 3 червня, бойовики за автоматичних гранатометів, крупнокаліберних кулеметів, стрілецької зброї обстріляли район залізничного мосту та пішохідного переходу у смт Станиця Луганська.

докладніше »



04 червня 2016, 10:06
Голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз взяв участь в урочистому Богослужінню
Сьогодні, 4 червня, у Сєвєродонецьку в Свято-Христо-Різдвяному кафедральному соборі відбулося урочисте Богослужіння за мир і злагоду на Луганщині та в Україні, у якому взяв участь голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

докладніше »



04 червня 2016, 09:49
Юрій Гарбуз відвідав святковий ярмарок-розпродаж сільськогосподарської продукції
Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз вівідав святковий ярмарок-продаж сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки, присвячений 78-й річниці утворення Луганської області. 

докладніше »



03 червня 2016, 14:35
Юрій Гарбуз привітав з днем народження почесного громадянина Луганська
Сьогодні, 3 червня, виповнюється 90 років від дня народження Героя України, академіка Національної академії наук України, почесного громадянина Луганська – Костянтина Меркурійовича Ситника. 

докладніше »



03 червня 2016, 14:00
На Луганщині завершився другий етап обласних змагань військово-патріотичної гри Сокіл («Джура»)
У Кремінній на тренувальній базі Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» керівництво області відвідало учасників всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл («Джура»). У грі приймають участь команди міст і районів області. 

докладніше »



03 червня 2016, 12:03
Юрій Гарбуз: «Зараз вкрай важливо розповідати про хороші новини та позитивні події, які, не зважаючи ні на що, відбуваються на Луганщині, доносити до мешканців області правдиву неупереджену інформацію»
Сьогодні, 3 червня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз узяв участь в урочистій церемонії нагородження представників засобів масової інформації, присвяченій Дню журналіста.

докладніше »



03 червня 2016, 12:03
Про перепади напруги та віяльні відключення населених пунктів регіону
Увага! З 02.06.2016 до 09.06.2016 у зв’язку з плановим ремонтом магістральних електричних мереж на території області можливі перепади напруги та віяльні відключення населених пунктів регіону.

докладніше »



03 червня 2016, 10:45
Військові збили безпілотник за 17 км від Сєвєродонецька
Учора, 2 червня, близько опівночі над селом Смолянинове Новоайдарського району українські військові збили безпілотний літальний апарат терористів. 

докладніше »



03 червня 2016, 10:26
У Станиці Луганській поранено військового та загорівся будинок
Учора, 2 червня, російські найманці повернулися до обстрілів населених пунктів на лінії розмежування в Луганській області. Терористи з автоматичних і протитанкових гранатометів та стрілецької зброї обстріляли райони залізничного мосту, пішохідного пункту пропуску, рятувальної станції в смт Станиці Луганській. У результаті один військовий отримав поранення і зараз знаходиться в районній лікарні. Також внаслідок обстрілу на вул. Барабашова, 5 сталося займання житлового будинку, полум’я вчасно вдалося загасати, але згоріли господарські споруди, які стояли поряд. 

докладніше »



02 червня 2016, 17:18
Юні луганчани беруть участь у міжнародному дитячому кінофестивалі «Чілдрен кінофест»
Кінофестиваль стартував у 18 містах 27 травня та триватиме до 5 червня. Чілдрен Кінофест – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який представляє як найновіші європейські стрічки, так і світову кінокласику.

докладніше »



02 червня 2016, 15:03
У Луганській області проходять перевірки агропродовольчих ринків щодо дотримання санітарних вимог
За підсумками апаратної наради, яку провів голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, де розглядалася ситуація спалаху кишкової інфекції у Старобільському районі було доручено вжити відповідних заходів

докладніше »



02 червня 2016, 12:18
Юрій Гарбуз: «На Луганщині зберігається режим тиші»
Учора, 1 червня, на території Луганської області не зафіксовано обстрілів за винятком поодиноких перестрілок зі стрілецької зброї на пішохідному пункті пропуску в смт Станиці Луганській. 

докладніше »



02 червня 2016, 12:13
Юрій Гарбуз відвідав обласний спорткомплекс «Олімп»
Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз у рамках робочої поїздки до Кремініського району побував на обласній базі «Олімп».

докладніше »



02 червня 2016, 11:50
Делегація Королівства Норвегія відвідала Луганщину
Днями у Луганській області перебувала делегація Королівства Норвегія на чолі з Першим секретарем Посольства Норвегії в Україні паном Літлендом Сігбйорном. До її складу також увійшли представники Міністерства закордонних справ Норвегії та співробітники Міжнародної неурядової гуманітарної організації «Норвезький фонд у справах біженців» (NRC).

докладніше »



02 червня 2016, 09:13
Важкоатлет з Луганської області встановив рекорд України
На всеукраїнських змаганнях першості з важкої атлетики, які проходили з 24 по 28 травня в Хмельницькій області луганчанин Олександр Пєлєшенко у ваговій категорії 85 кг встановив рекорд України.

докладніше »



31 травня 2016, 17:47
Виступ Ольги Лішик на брифінгу щодо закінчення навчального року (відео)
Виступ заступника голови Луганської облдержадміністрації Ольги Лішик на брифінгу щодо закінчення навчального року в області та особливості роботи з дітьми в умовах ситуації, що склалася в регіоні.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
7891011121314151617181920212223242526

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(297-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера