Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 21 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

11 квітня 2016, 16:00
Сільскогосподарники Луганщини об‘єднуються
Під час загальних зборів Асоціації та Кооперативу Сільгосптоваровиробників Луганської області перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк підкреслила, що є велика необхідність об’єднання аграріїв задля захисту своїх інтересів, отримання міжнародної підтримки та пошуків ринку збуту продуктів.

докладніше »



11 квітня 2016, 14:30
У Сєвєродонецьку відбувся семінар-тренінг «Діти – жертви конфлікту на Сході України: ризики та вразливість дітей, які є внутрішньо переміщеними особами»
Днями у Сєвєродонецьку за підтримки Данської Ради з питань біженців пройшов обласний семінар-тренінг для фахівців служб у справах дітей за темою «Діти – жертви конфлікту на Сході України: ризики та вразливість дітей, які є внутрішньо переміщеними особами».

докладніше »



11 квітня 2016, 13:09
Міжнародний день визволення в'язнів фашистських концтаборів
Міжнародний день визволення в'язнів фашистських концтаборів – пам'ятна дата, що відзначається 11 квітня на честь події, яка мала місце цього ж дня 1945 року, коли в’язні концтабору у Бухенвальді почали інтернаціональне повстання проти гітлерівців.

докладніше »



11 квітня 2016, 12:01
Каратисти Луганщини завоювали 46 медалей
У місті Одеса в спортивному комплексі «Краян» пройшов чемпіонат України з Годзю-рю карате-до серед дітей, кадетів та юніорів за версією IKU, WGKF відбірковий на Чемпіонат Європи.

докладніше »



11 квітня 2016, 11:09
Музичний вояж студентів та педагогів Луганщини на Буковину
Днями завершилася поїздка студентів і педагогів Сєвєродонецького обласного музичного училища ім. С.Прокоф’єва до міста Чернівці, де вони були гостями  Чернівецького училища мистецтв ім. С.Воробкевича. Ця поїздка відбулася в рамках міжрегіональної взаємодії з реалізації проекту культурної інтеграції «Український Донбас» та безпосередньо підтримки Луганської обласної державної адміністрації.

докладніше »



11 квітня 2016, 09:56
Провідні та перспективні спортсмени Луганщини отримають обласну стипендію
Відповідне розпорядження було підписане керівником Луганської облдержадміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Георгієм Тукою. 

докладніше »



11 квітня 2016, 09:21
У Краматорьску відбулося засідання Комітету ВРУ, присвячене захисту прав вимушених переселенців
У місті Краматорськ Донецької області Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин провів розширене виїзне засідання Комітету з питання моніторингу дотримання прав внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та громадян України, які проживають в зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, та аналізу практики застосування чинного законодавства з питань ВПО.

докладніше »



10 квітня 2016, 19:54
Облдержадміністрацією заплановане публічне представлення звіту про виконання обласного бюджету за 2015 рік
12 квітня об 11.00 в облдержадміністрації відбудеться публічне представлення основних підсумків виконання програми соціально-економічного розвитку, звіту про виконання обласного бюджету Луганської області за 2015 рік. Запрошуємо  представників громадськості та засобів масової інформації області долучити до обговорення. Місце проведення: м. Сєвєродонецьк, пр.-т Центральний, 59, другий поверх, зала засідань.

докладніше »



08 квітня 2016, 16:46
До уваги фермерів і агропідприємств
З метою врегулювання питань, що виникають під час проведення весняно-польових робіт (режим роботи блок-постів, обмеження використання сільгоспугідь тощо), між представниками агропідприємств і формуваннями правоохоронних і військових підрозділів, які розташовані на території Луганської області, просимо звертатись у відділ взаємодії із правоохоронними органами та мобілізаційної роботи апарату облдержадміністрації за телефоном: (06452) 2 31 30, (0645) 70 50 87.

докладніше »



08 квітня 2016, 16:39
Сільскогосподарники Луганщини об‘єднуються
Сьогодні, 8 квітня, відбулися загальні збори Асоціації та Кооперативу Сільгосптоваровиробників Луганської області, в яких взяла участь перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк та представники аграрного сектору економіки Луганщини.

докладніше »



08 квітня 2016, 15:50
У Новоайдарському районі відновлюються дошкільні заклади
Сьогодні у дитячому садочку «Білосніжка», що знаходиться на території Олексіївської сільської ради, триває ремонт та відновлення. Фінансування надходило з різних джерел: це і кошти представництва ООН в Україні – 207330 грн, і кошти, виділені Олексіївською сільською радою – 55300 грн, і внесок громади – 13811 грн.

докладніше »



08 квітня 2016, 15:45
Луганські спортсмени – на п’єдисталі кубку України із стрибків у воду
У Києві пройшов відкритий кубок України зі стрибків у воду за участю 4 країн: Білорусі, Грузії, Швеції та України.

докладніше »



08 квітня 2016, 14:30
Підготовка до проведення ЗНО на Луганщині відбувається відповідно до плану
Заступник голови облдержадміністрації Ольги Лішик провела нараду з питань організації та проведення в області основної і додаткової сесій зовнішнього незалежного оцінювання. У нараді взяли участь виконуюча обов’язки директора Департаменту освіти і науки ОДА Тетяна Ткачова, проректор Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Юрій Стецюк та представники силових і правоохоронних органів.

докладніше »



08 квітня 2016, 13:30
Попаснянський район на шляху відновлення
У Попаснянському районі відбулась офіційна передача об’єктів водопостачання, відновлених за підтримки Міжнародного Комітету Червоного Хреста, за участю заступника голови Луганської облдержадміністрації Сергія Хлякіна.

докладніше »



08 квітня 2016, 12:10
Георгій Тука прокоментував питання щодо «безладу» у владі Сєвєродонецька
Під час прямого ефіру на телеканалі ЛОТ за участю керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки зателефонував мешканець Сєвєродонецька, з питанням щодо «безладу» у місті та захоплення влади депутатами Пригебою та Бутковим.

докладніше »



08 квітня 2016, 11:37
Стан автомобільних доріг та перспективи розвитку автомобільної сфери в Луганській області розглядалися в облдержадміністрації
У Луганській облдержадміністрації відбулася робоча нарада щодо стану автомобільних доріг в області, перспектив розвитку дорожньої сфери, а також інших проблемних питань. У засіданні взяли участь директор Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ОДА Максим Шахов, керівники районних держадміністрацій, служби автомобільних доріг, обласного та районних автодорів.

докладніше »



08 квітня 2016, 10:40
Шановні гості та мешканці Луганської області!
З метою захисту особи, держави і суспільства від тероризму, керуючись положеннями ЗУ «Про боротьбу з тероризмом» на підставі пункту 5.3 Тимчасового порядку здійснення контролю за переміщенням осіб

докладніше »



08 квітня 2016, 09:00
Про закриття пункту пропуску у Станиці Луганській, не відкриття у Золотому, кадрову політику та проблеми з ЛЕО - очільник Луганської області Георгій Тука.
Про закриття пункту пропуску у Станиці Луганській, не відкриття у Золотому, кадрову політику та проблеми з ЛЕО - очільник Луганської області Георгій Тука. До голови ОДА телефонують з окупованих територій!

докладніше »



07 квітня 2016, 16:36
На Луганщині відзначили Всесвітній день здоров’я
Сьогодні, 7 квітня, в рамках відзначання Всесвітнього дня здоров’я у місті Сєвєродонецьку пройшла низка спортивних заходів, повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації.

докладніше »



07 квітня 2016, 15:43
На брифінгу для ЗМІ обговорили нову редакцію Закону України «Про державну службу»
Про впровадження нової редакції Закону України «Про державну службу» розповів начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Донецькій та Луганській областях Денис Рибальченко.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
2021222324252627282930313233343536373839

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(553-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера