Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

25 січня 2016, 09:24
На «нулі» пішохідного переходу у Станиці Луганській встановлять додатковий пункт обігріву
На контрольно-пропускному пункті в населеному пункті Станиця Луганська у так званій «нульовій» зоні за мостом на українському боці Луганської обласної ВЦА спільно з Головним Управлінням ДСНС України в Луганській області буде встановлено додатковий пункт обігріву. 

докладніше »



23 січня 2016, 14:22
Відбувся семінар-тренінг для ефективної роботи громадських рад при органах виконавчої влади та місцевого самоврядування
23 січня в Сєвєродонецьку облдержадміністрацією за сприянням Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Луганській області «Відновлення врядування та примирення на територіях постраждалих від кризи в Україні» спільно з низкою громадських організацій Луганської та Донецької областей проведено семінар-тренінг «Налагодження ефективної роботи громадських рад при органах виконавчої влади та місцевого самоврядування».

докладніше »



23 січня 2016, 09:47
Тука: «В області проводяться посилені комплексні заходи по боротьбі із захворюваннями на грип та ГРВІ»
У Луганській обласній ВЦА під головуванням її керівника Г.Туки пройшло засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.  На засіданні розглядалося питання щодо рівня захворюваності на грип та ГРВІ серед населення. 

докладніше »



22 січня 2016, 15:07
До Дня Соборності України районним радам Луганщини подарували символ державності
До Дня Соборності України Рівненська громадська організація «Справа миру», яку очолює Микола Лобчук, передала керівнику Луганської обласної ВЦА герби України, Луганщини та Рівненщини. Крім того, символ України отримає кожна з районних рад Луганської області. 

докладніше »



22 січня 2016, 14:19
Відбулися урочисті збори з нагоди Дня Соборності України
22 січня у Сєвєродонецькому міському Палаці культури з нагоди Дня Соборності України за участю керівництва області, працівників силових структур, підприємств та установ області пройшли урочисті збори. 

докладніше »



22 січня 2016, 14:08
Георгій Тука: «Ми вчинимо величезний злочин перед нашою державою та нащадками, якщо нам не вдасться зберегти те, що ми отримали практично 100 років тому»
Сьогодні, 22 січня, за участю керівництва області, голів силових відомств регіону відбулася церемонія урочистого покладання квітів до пам’ятників Т.Г.Шевченка, І.Я.Франка, присвячена Дню Соборності України.

докладніше »



22 січня 2016, 12:29
Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки з Днем Соборності України!
Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки з Днем Соборності України!

докладніше »



22 січня 2016, 12:28
Поздравление Президента Украины с Днем Соборности
Поздравление Президента Украины с Днем Соборности

докладніше »



21 січня 2016, 16:45
У Сєверодонецьку офіційно презентували програму «Миротворення в Україні: роль жінок»
У Сєверодонецьку 20 січня 2016 року офіційно презентували програму «Миротворення в Україні: роль жінок», яка створена за підтримки Уряду Великої Британії в Україні та Спілки жінок України. В роботі програми взяли участь 120 представниць з різних куточків країни, Полтавщини, Чернігівщини, Волині, Київщини, Івано-Франківщини, а також волонтери та небайдужі до нагальних проблем жінки Луганщини. Учасниці форуму є фахівцями у багатьох галузях: викладачі, психологи, журналісти та підприємці.

докладніше »



21 січня 2016, 15:47
У Луганській області найнижчі в Україні ціни на молоко, м’ясо птиці, свинину та макаронні вироби
На кінець року в Луганській області за даними, оприлюдненими Державною службою статистики за третю декаду грудня моніторингу цін на соціально значущі товари зафіксовані одні з найнижчих в країні ціни на молоко, м’ясо птиці (тушки курячі), свинину та макаронні вироби. 

докладніше »



21 січня 2016, 12:17
Для журналістів Донецької та Луганської областей 25 січня 2016 року у місті Святогірськ відбудеться тренінг «Поліомієліт: захист дітей і роль ЗМІ»
Для журналістів Донецької та Луганської областей 25 січня 2016 року у місті  Святогірськ відбудеться тренінг «Поліомієліт: захист дітей і роль ЗМІ». Організатори заходу виступили Радіо Свобода, Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ), за підтримки МОЗ України, ЮНІСЕФ Україна, Ротарі Клуб Україна.

докладніше »



21 січня 2016, 11:50
Діти з тимчасово окупованих територій прийняли участь у майстер-класі з бісеро плетіння
Днями діти з тимчасово окупованих територій та діти з Рубіжного прийняли активну участь у майстер-класі з бісероплетіння, який відбувся в приміщенні Рубіжанського міського музею. Організаторами заходу виступили Луганський обласний Центр народної творчості та ГО «Золоте коло».

докладніше »



21 січня 2016, 11:14
22 та 23 січня відбудеться засідання обласного інтерактивного «круглого столу» за темою «Чи ми справді українці?!»
У приміщенні Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки 22 та 23 січня заплановано проведення засідання обласного інтерактивного «круглого столу» за темою «Чи ми справді українці?!», організаторами якого виступили Луганський обласний центр народної творчості та громадський проект «Слово жінки». Під час засідання будуть обговорюватися питання «Що означає бути українцем?», «Наша українська ідентичність», «Голос історії і предків».

докладніше »



20 січня 2016, 17:58
У Луганській області за участі ПРООН створять робочу групу з питань реалізації проектів
20 січня відбулася зустріч голови обласної держадміністрації – керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки з новопризначеним Радником ПРООН в Україні з питань відновлення та стабілізації Куналом Дхаром. Сторони обговорили перспективи розвитку Луганщини та можливі джерела фінансування. Очільник області розповів, що в першу чергу потрібно відновлювати інфраструктуру регіону – мости, дороги, школи, лікарні. 

докладніше »



20 січня 2016, 17:03
Не зареєстровано випадків загибелі свиней з підозрою на АЧС на території області, підконтрольній українській владі
За повідомленням Головного управління ветеринарної медицини в Луганській області на цей час наш регіон є благополучним щодо нерозповсюдження особливо небезпечних захворювань (лейкоз, бруцельоз, туберкульоз, африканська чума свиней). Звісно такі захворювання можуть нанести значні економічні збитки державі, а також спричинити шкоду здоров’ю людини. 

докладніше »



20 січня 2016, 14:48
Заступник ВГО «Спілка жінок України», звертаючись до Туки: «Я Вам вірю і думаю, що багато жінок вам довіряє. І саме тому, що ми вам так віримо і довіряємо, ви не можете не виправдати нашу довіру»
Сьогодні, 20 січня, у Сєвєродонецьку урочисто відбулася презентація програми «Миротворення в Україні: роль жінок». Програма представляє собою серію семінарів, які проходять за підтримкою уряду Великої Британії. Організатором є Всеукраїнська громадська організація «Спілка жінок України». Семінари проходять циклом із серпня 2015-го по березень 2016-го року в 16 областях України. На Луганщину, щоб взяти участь у заході, прибуло близько 100 учасниць із Полтавщини, Чернігівщини, Волині, Київщини, Івано-Франківщини.  Відкрив захід керівник Луганської обласної ВЦА Георгій Тука. 

докладніше »



20 січня 2016, 14:20
Ольга Лішик: «Наше завдання – зробити все можливе для підтримки та соціальної реабілітації учасників АТО та їх сімей»
Заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик провела нараду з питань психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції. На обговорення були винесені питання соціальних прав і гарантій, психологічної підтримки інвалідів АТО, військовослужбовців та їх сімей.

докладніше »



19 січня 2016, 20:40
На апаратній нараді обговорили низку загальнообласних питань
У Луганській облдержадміністрації відбулася апаратна нарада з обговорення низки загальнорегіональних проблем, яку провела перший заступник голови облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк. Серед основних питань: надання послуг та допомоги внутрішньо переміщеним особам, ситуація в області у зв’язку з погіршенням погодних умов, зимове утримання доріг загального користування області.

докладніше »



19 січня 2016, 18:11
Анонс подій Середа 20.01.2016.
- Презентація програми «Миротворення в Україні: роль жінок» за підтримки Уряду Великої Британії та Спілки жінок України.  Бере участь голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації  Георгій Тука.

докладніше »



19 січня 2016, 17:42
Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко під час скайп-включення в «Українському кризовому медіа центрі» розповів про роботу пішохідного пункту у смт Станиці Луганській та можливості відкриття нових КППВ у Луганській області
Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко під час скайп-включення в «Українському кризовому медіа центрі» розповів про роботу пішохідного пункту у смт Станиці Луганській та можливості відкриття нових КППВ у Луганській області

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
3839404142434445464748495051525354555657

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(909-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера