Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

11 січня 2016, 09:53
Юні Луганчани з обмеженими фізичними можливостями відвідали «Різдвяний вертеп»
На Різдво у Києві в Національній опері України відбулася вистава і концерт за участю дитячих та фольклорних колективів для дітей із незахищених категорій. Гостей привітав Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

докладніше »



07 січня 2016, 11:02
Литовці привезли для обласної станції переливання крові обладнання на 7 000 євро
Сєвєродонецька обласна станція переливання крові отримала медичне обладнання серед якого сепаратор крові та запаювач ПВХ трубок. Всього обладнання було привезено на суму приблизно 7 000 євро. Допомогу надала активно діюча у Литві організація «Союз стрільців Литви». 

докладніше »



07 січня 2016, 10:34
Керівника Луганської обласної ВЦА Г. Туку нагородили Орденом «За розбудову України»
Напередодні Різдва Христового від Всеукраїнського об’єднання громадян «Країна» керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука був нагороджений Орденом «За розбудову України».

докладніше »



06 січня 2016, 23:04
Тука завітав на Різдво до бійців на передовій
Очільник області Георгій Тука спільно із начальником обласного управління поліції Юрієм Покиньбородою завітали напередодні великого християнського свята Різдва Христового до військовослужбовців у село Кряківка Новоайдарського району. 

докладніше »



06 січня 2016, 14:36
Дитячий фонд ООН (UNICEF) передав на Луганщину постери «Щеплення – єдиний оберіг. Зроби щеплення проти поліо. Захисти дитину від паралічу»
Заступник начальника управління з організації надання медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації  Ілона Карпенко повідомила, що від Дитячого фонду ООН (UNICEF) на Луганщину була передана інформаційно-роз’яснювальна друкована продукція у вигляді постеру «Щеплення – єдиний оберіг. Зроби щеплення проти поліо. Захисти дитину від паралічу».

докладніше »



06 січня 2016, 13:58
Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки з Різдвом Христовим
Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки з Різдвом Христовим

докладніше »



06 січня 2016, 09:24
В районі пішого переходу у Станиці Луганській бойовики влаштували перестрілку з використанням автоматичної зброї та гранатометів
Учора, 5 січня приблизно о 23:00 у Станиці Луганській в районі моста через річку Сіверський Донець, на території підконтрольній незаконним збройним формуванням, поблизу пішохідного пункту пропуску з окупованої територією сталася перестрілка між терористами з використанням стрілецької зброї та гранатометів. 

докладніше »



05 січня 2016, 17:06
На сьогодні в області сплачується пенсія 382360 особам, з яких 178910 переселенцям
Про підсумки роботи головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області у 2015 році розповіла його начальник Ольга Шарунова на брифінгу для ЗМІ в облдержадміністрації.            Вона зазначила, що діяльність головного управління була присвячена покращенню обслуговування пенсіонерів, наповненню бюджету Пенсійного фонду України та своєчасній виплаті пенсій в складних умовах військово-політичної реальності Луганської області. Також зусилля були спрямовані на відновлення нормальної стабільної роботи усіх 22 управлінь Пенсійного фонду України в Луганській області, що працюють на території підконтрольній українській владі.

докладніше »



05 січня 2016, 16:44
Діти заспівали для Туки колядки (відео)
До керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки завітали колядники. Школярі від Сєвєродонецького міського центру дитячої та юнацької творчості вокального ансамблю «Усмішка» заспівали очільнику області різдвяні колядки та пісні.

докладніше »



05 січня 2016, 16:11
Новели у сферах реєстрації бізнесу та нерухомості
26 листопада 2015 року Верховною Радою України прийнято Закони України № 834-VІІІ «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та № 835- VІІІ «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» (далі – Закони), які набрали чинності 13 грудня 2015 року.

докладніше »



05 січня 2016, 15:17
Водопостачання на окуповану територію відновлено
Як раніше повідомлялося, 4 січня поблизу селища Малорязанцеве внаслідок неспроможності теплового компенсатору компенсувати зсув ґрунту, у зв’язку з різким зниженням температури, сталася аварія на мережі КП «Попаснянський районний водоканал». Внаслідок цього на половину була зменшена подача води у окуповані незаконними збройними формуваннями окремі райони Луганської області. 

докладніше »



05 січня 2016, 13:34
Благодійники до Різдвяних свят передали обласній клінічній лікарні медичне обладнання
Від БФ «Першого добровольчого мобільний шпиталю ім. Пирогова» та Німецько-української громадської благодійної організації «Серце для України» до Різдвяних свят Луганська обласна клінічна лікарня отримала медичне обладнання. 

докладніше »



05 січня 2016, 12:05
Підсумки діяльності Луганської обласної військово-цивільної адміністрації у 2015 році та перспективи на 2016 рік
Підсумки діяльності Луганської обласної військово-цивільної адміністрації у 2015 році та перспективи на 2016 рік

докладніше »



05 січня 2016, 11:21
Діти заспівали для Туки колядки
Сьогодні, (5.01) до керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки завітали колядники. Школярі від Сєвєродонецького міського центру дитячої та юнацької творчості вокального ансамблю «Усмішка» заспівали очільнику області різдвяні колядки та пісні. 

докладніше »



04 січня 2016, 16:16
Як уникнути переохолодження організму та обмороження частин тіла
За прогнозами Укргідрометцентру 4 січня на території України спостерігатиметься холодна морозна погода, яка може стати причиною переохолодження організму та обмороження частин тіла людини. Ознаками переохолодження є озноб, тремтіння, блідість, а потім і посиніння шкіри, губ, біль у пальцях рук та ніг. При тривалому переохолодженні розвивається обмороження (пошкодження тканин у результаті дії низьких температур). До обмороження більш схильні пальці, кисті, стопи, вуха і ніс. При першому ступені обмороження шкіра блідніє, знижується чутливість уражених ділянок, а після зігрівання спостерігається почервоніння та набряк. При другому ступені ураження шкіра набуває синьо-багрового відтінку і на її поверхні з’являються пухирі з прозорою рідиною.

докладніше »



04 січня 2016, 16:15
Головне управління ДСНС України у Луганській області надає інформацію щодо розміщення пунктів обігріву, а також мобільних пунктів обігріву на автомобільному транспорті на території Луганської області
У зв’язку із різким пониженням температурних показників на території області, Головне управління ДСНС України у Луганській області надає інформацію щодо розміщення пунктів обігріву, а також мобільних пунктів обігріву на автомобільному транспорті на території Луганської області. 

докладніше »



04 січня 2016, 15:49
Інформація щодо отримання послуг із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції
Законом України від 03.11.2015 року № 742-VIII «Про внесення змін до статті 11 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» передбачено, що військовослужбовці, учасники бойових дій та прирівняні до них особи, особи, звільнені з військової служби, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції чи виконували службово-бойові завдання в екстремальних (бойових) умовах, в обов’язковому порядку повинні пройти безоплатну психологічну, медико-психологічну реабілітацію у відповідних центрах з відшкодуванням вартості проїзду до цих центрів і назад.

докладніше »



04 січня 2016, 15:06
Інформація щодо діючих державних бюджетних програм, спрямованих на соціальний захист учасників антитерористичної операції
Інформація щодо діючих державних бюджетних програм, спрямованих на соціальний захист учасників антитерористичної операції: «Заходи з психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції» (Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 р. № 221);

докладніше »



04 січня 2016, 14:54
546 дітей Луганщини роз’їдуться на Різдвяні свята та канікули по всій Україні
Із Луганської області на Різдвяні свята та канікули практично по всім регіонам України поїде 546 школярів. Дітей зібрали по всім районам Луганщини. Для малечі передбачені екскурсії, ознайомлення з культурою та традиціями регіонів.

докладніше »



04 січня 2016, 09:51
120 школярів зі Станично-Луганського району поїхали відпочивати на Західну Україну
Днями 120 школярів зі Станично-Луганського району відбули на відпочинок до Західної України, а саме до Ужгорода, Івано-Франківська та Трускавця. 

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
4041424344454647484950515253545556575859

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(961-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера