Наказ Головного управління юстиції у Луганській області від 01.09.2011 № 896-В "Перелік інформації, яка знаходиться у володінні Головного управління юстиції у Луганській області "

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ЛУГАНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Н  А  К  А  З

 

01.09.2011                                м. Луганськ                       896-В

 

Про затвердження Переліку інформації, яка знаходиться у володінні Головного управління юстиції у Луганській області

 

Відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації", Указу Президента України від 5 травня 2011 року № 547 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації»,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Перелік інформації, яка знаходиться у володінні Головного управління юстиції у Луганській області, що додається.

2. Начальнику відділу документування та контролю Беседі І.В. довести цей наказ до відома начальників відділів, підрозділу, сектору, начальників територіальних органів юстиції.

3. Відділу матеріально-технічного забезпечення розмістити Перелік інформації, яка знаходиться у володінні Головного управління юстиції у Луганській області, на веб-сторінці Головного управлінні юстиції у Луганській області.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Начальник Головного управління

юстиції у Луганській області                                            І.Г.Запорожець 

 

(перелік розміщено у підрозділі Перелік видів публічної інформації Головного управління юстиції - http://www.loga.gov.ua/oda/ter/justice/pub-info/ust-pubinfo-perelik/2011/09/02/ust-pubinfo-perelik_26825.html)