Текст документа:

Про вирішення питань щодо призначення на посади та звільнення з посад керівників, які входять до номенклатури кадрів обласної держадміністрації


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 14 березня 2006 року № 248


Про вирішення питань щодо призначення на посади та звільнення з посад керівників, які входять до номенклатури кадрів обласної держадміністрації


Відповідно до Закону України "Про місцеві державні адміністрації", Указу Президента України від 05.11.96 N 1035/96 "Про заходи щодо підвищення ефективності роботи і відповідальності територіальних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та забезпечення їх взаємодії з Радою міністрів Автономної Республіки Крим та місцевими державними адміністраціями", постанов Кабінету Міністрів України від 29.07.99 N 1369 "Про порядок призначення на посади та звільнення з посад перших заступників, заступників голів та керівників апарату обласних, Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій" та N 1374 "Про затвердження Порядку призначення на посади та звільнення з посад керівників управлінь, відділів, інших структурних підрозділів місцевих державних адміністрацій" та у зв'язку із змінами в структурі обласної державної адміністрації та її апарату:

1. Затвердити перелік посад, призначення на які та звільнення з яких здійснюється головою облдержадміністрації або за погодженням голови облдержадміністрації чи його заступників (додається).

2. Затвердити перелік підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління структурних підрозділів облдержадміністрації, з керівниками яких укладає та розриває контракт голова облдержадміністрації чи його заступник (додається).

3. Затвердити перелік державних підприємств, відкритих акціонерних товариств, холдингових компаній, державних акціонерних компаній, що належать до сфери управління структурних підрозділів облдержадміністрації, та керівники яких призначаються на посади й звільняються з посад за погодженням голови облдержадміністрації (додається).

4. Затвердити перелік об'єктів спільної власності територіальних громад області, що належать до сфери управління структурних підрозділів облдержадміністрації, та керівники яких призначаються на посади й звільняються з посад обласною радою за поданням голови облдержадміністрації (додається).

5. Затвердити Порядок розгляду питань, пов'язаних з призначенням на посади та звільненням з посад керівників, які входять до повноважень голови облдержадміністрації та його заступників (додається).

6. Розпорядження голови облдержадміністрації від 20.08.99 N 636 та від 28.08.2003 N 509 вважати такими, що втратили чинність.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови та заступників голови облдержадміністрації.

 

Голова
обласної держадміністрації 

 
Г. Г. Москаль