Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняУправління містобудування та архітектури Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

ОпитуванняОпитування
Дитяча гаряча лінія

Сьогодні: п'ятниця, 29 березня 2024
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняУправління містобудування та архітектури
 
Новини

16 вересня 2016, 12:25
На Луганщині відбудовується комунальний спортивний комплекс
Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Луганській області зареєстровано декларацію про початок виконання будівельних робіт – реконструкції стадіону «Нива» в смт. Марківка.

докладніше »



13 вересня 2016, 15:33
В Луганській області триває відбудова об’єктів соціальної інфраструктури
Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції в Луганській області прийнято в експлуатацію після капітального ремонту лікарню – районне територіальне медичне об’єднання у місті Сватове.

докладніше »



12 вересня 2016, 10:08
15 вересня стартує програма «Ulead», найбільш масштабного проекту з децентралізації за підтримки ЄС
15 вересня 2016-го відбудеться старт програми «Ulead», найбільш масштабного проекту з реформи децентралізації за підтримки  ЄС, — наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко в інтерв’ю каналу «24».

докладніше »



09 вересня 2016, 10:04
Мінрегіон підготував роз’яснення з низки питань реформи місцевого самоврядування, виходячи зі змісту звернень, що надходять з регіонів
Щоб максимально сприяти процесу формування спроможних територіальних громад та розбудові місцевого самоврядування в Україні, Мінрегіон України направив  обласним державним адміністраціям, об’єднаним територіальним громадам, регіональним офісам реформ з децентралізації та розвитку спеціальний лист-роз’яснення.

докладніше »



08 вересня 2016, 09:59
Нарешті запроваджуємо автоматизований обмін інформацією між різними суб’єктами та базами даних, — Геннадій Зубко
Нарешті запроваджуємо автоматизований обмін інформацією між різними суб’єктами та базами даних. Це перший крок до удосконалення якості адміністративних послуг. Це сприятиме реформі децентралізаціі та спростить доступ до різних держреєстрів.  Так Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко оцінив прийняття Урядом постанови «Деякі питання електронної взаємодії державних електронних інформаційних ресурсів».

докладніше »



26 липня 2016, 09:46
Голова Держархбудінспекції Олексій Кудрявцев: «Вживаються всі можливі заходи щодо створення сприятливих умов для діяльності у будівельній сфері»
Державною архітектурно-будівельною інспекцією України вживаються всі можливі заходи щодо створення зручних послуг для громадян, а також сприятливих умов для діяльності у будівельній сфері. Про це на брифінгу заявив Голова Держархбудінспекції Олексій Кудрявцев.

докладніше »



26 липня 2016, 09:37
З 6 по 8 жовтня відбудеться Міжнародний експофорум «Будівництво. Архітектура. Нерухомість»
В Мінрегіоні розпочалась підготовка до проведення Міжнародного експофоруму «Будівництво. Архітектура. Нерухомість», який відбудеться 6-8 жовтня 2016 року в Києві. Обговорення питань підготовки виставки та заходів в її рамках відбулося під час засідання Оргкомітету.

докладніше »



12 липня 2016, 14:48
Відбулось засідання колегії управління містобудування та архітектури Луганської облдержадміністрації.
12 липня 2016 року відбулось засідання  колегії управління містобудування та архітектури  Луганської облдержадміністрації.

докладніше »



01 липня 2016, 17:16
Геннадій Зубко: архітектурна спільнота має взяти лідерство у побудові нової України
Сьогодні архітектурна спільнота має взяти на себе лідерство у побудові нової України з точки зору впровадження нових підходів до планування архітектури територій, інфраструктури, впровадження інвестиційних проектів. Та, найголовніше, нинішнє покоління українських архітекторів, створюючи обриси нової України, сучасної та європейської,  може стати лідерами в інтеграційних прагненнях нашої держави до Європейського союзу. Про це наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко під час вітань  з Днем архітектури.

докладніше »



23 березня 2016, 14:03
З’явився довідник актуальних міжнародних програм і проектів, які надають підтримку громадам
Асоціація міст України видала довідник, що містить перелік основних міжнародних організацій, які надають підтримку органам місцевого самоврядування, недержавним організаціям, ініціативним групам.

докладніше »



23 березня 2016, 13:53
Колегія ДАБІ схвалила пропозиції законодавчих змін щодо доступності навколишнього простору для маломобільних груп населення
23 березня Колегія Державної архітектурно-будівельної інспекції України схвалила законодавчі пропозиції ДАБІ щодо внесення змін до Закону «Про ліцензування видів господарської діяльності» щодо визначення доступності об’єктів для маломобільних груп населення як однієї з умов для отримання ліцензії на провадження певних видів господарської діяльності.

докладніше »



01 березня 2016, 16:22
В Мінрегіоні обговорили сучасні підходи розроблення нової Генеральної схеми планування території України
В Мінрегіоні обговорили необхідність формування нової Генеральної схеми планування території України як інтерактивної моделюючої системи управління державою, що визначатиме стратегію просторового розвитку України.

докладніше »



01 березня 2016, 15:53
Презентовано перший в Україні реєстр, що містить зведені картографічні матеріали та моніторинг адміністративно-територіальних одиниць в мережі Інтернет
Відтепер уся інформація, що стосується адміністративно-територіального устрою України міститиметься на одному ресурсі.

докладніше »



25 лютого 2016, 15:55
25.02.2016 року відбулось засідання колегії облдержадміністрації
25.02.2016 року відбулось засідання колегії облдержадміністрації під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Є.М.Пушко-Цибуляк. У засіданні колегії взяли участь керівники області, голови міст і районів області, архітектори міст та районів області, представники структурних підрозділів облдержадміністрації.

докладніше »



12 лютого 2016, 10:22
«Завдання місцевої влади — створити сприятливий бізнес-клімат на своїх територіях», — В’ячеслав Негода
В Україні торік зроблено перші кроки у реформі місцевого самоврядування та територіальної організації влади. Про виклики та плани, які слід реалізувати в межах реформи місцевого самоврядування, в інтерв’ю «Урядовому кур’єру»розповів перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В’ячеслав Негода.

докладніше »



04 лютого 2016, 15:43
Мінрегіон створив експертну групу для невідкладного реагування у вирішенні питань об’єднаних громад
Мінрегіон України створив експертну групу для невідкладного реагування у вирішенні питань об’єднаних територіальних громад.

докладніше »



03 лютого 2016, 11:53
Мінрегіон запропонував обговорити законопроект щодо засад та порядку вирішення питань адмінтерустрою
Триває законотворчий процес реалізації Концепції реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

докладніше »



25 січня 2016, 11:54
Проведення конкурсу «Премія Національної спілки архітекторів України» та « ІНТЕР‘YEAR»
2 - 4 березня 2016 року в рамках 16-го Всеукраїнського фестивалю «Архітектура та дизайн» будуть проходити огляди-конкурси  "Премія Національної спілки архітекторів України" та «ІНТЕР‘YEAR», що традиційно проходять спільно з головною професійною будівельною виставкою України «KyivBuild 2016».

докладніше »



22 січня 2016, 15:51
Голови місцевих держадміністрацій отримають заступників з питань реформ та оборони
20 січня Кабінет Міністрів України прийняв Постанову «Про кількість посад заступників голів місцевих державних адміністрацій». Постановою, розробленою Мінрегіоном, передбачено оптимізацію кількості посад заступників голів місцевих державних адміністрацій.

докладніше »



18 січня 2016, 16:23
В області затверджена Регіональна цільова програма зі створення містобудівного кадастру Луганської області на 2016-2018 роки
Управлінням містобудування та архітектури облдержадміністрації розроблена Регіональна цільова програма зі створення містобудівного кадастру Луганської області на 2016-2018 роки (далі – Програма). Програма затверджена розпорядженням голови обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Туки Г.Б. від 28.12.2015 № 673.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
123

Архів по роках:

2011201220132014201520162017
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist

© 2006-2013 Луганська обласна державна адміністрація
91016, Україна, м. Сєвєродонецьк, пр-т.Центральний, 59
Тел. (+38 0645) 70-50-85 , Тел./Факс (+38 0645) 70-50-86
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера